Jäsenedut

  • Allergia- ja Astmaliiton julkaisema jäsenlehti Allergia & Astma (5krt/vuosi).
  • Yhdistyksen jäsenkirjeen 1-2krt/vuosi.
  • Henkilökohtaista allergianeuvontaa sairaanhoitajalta.
  • Ajankohtaista tietoa allergioista ja astmasta, mm. maksuttomia oppaita.
  • vertaistukea joko ryhmässä tai henkilökohtaisesti.

Jäsenedut yrityksiltä

Paikallliset edut

Bellapuu verkkokauppa, www.bellapuu.valmiskauppa.fi, 040-564 2132 (klo 18–20). Bellapuun tuotteista ja Lillestoffin ja Znokin luomukankaista -10% alennus normaalihinnasta. Etuuden saa rekisteröitynyt asiakas, syöttämällä alennuskuponki kohtaan: yhdistys

IituLiina verkkokauppa, www.iituliina.net, 045-677 3094. 10% alennus alennuskoodilla: allergia.

Jasmin Kauneushoitola, www.jasminkauneushoitola.fi, Järnefeltinkatu 9G, Järvenpää, 09-279 2004. BareMinerals meikkituotteista -10%, kasvohoidot -10%.

Korut, vaatteet, silmälasit, ulkoilumaskit

Helmivene, -10 % alpakanvillatuotteista
10 % normaalihintaisista alpakanvillasta valmistetuista vaatteista ja asusteista. Tuotteet verkkokaupassa. Jäsenedun saat tilaamalla tuotteet sähköpostitse, mainitse allergia- ja astmayhdistyksen jäsenyys ja jäsennumero. Sposti: helmivene@helmivene.fi. Myymälä Paraisilla, ota jäsenkorttisi mukaan.

Kultatähti.fi -verkkokauppa, -20 %
Vähintään -20 % kaikista tuotteista. Verkkokauppa on palvellut asiakkaita vuodesta 2005. Kellot, korut ja lahjatavarat. www.kultatahti.fi, alennuskoodi: allergia.

Silmäasema, -20 % silmälaseista ja aurinkolaseista
Etu jäsenkorttia näyttämällä. Silmäasema tarjoaa kaikki silmien terveyteen ja näkemiseen liittyvät palvelut. Noin 120 optikkoliikettä ja 7 silmäsairaalaa Rovaniemeltä Helsinkiin. Lisäksi Silmäasemalla on silmälaboratorioita useimmilla paikkakunnilla. www.silmaasema.fi

Lasten vaatteet ja tarvikkeet

KIDidea -verkkokauppa, lastenvaatteita ynnä muuta, -10 %
Alennus 10 % normaalihintaisista tuotteista. Verkkokaupan tilausjärjestelmä kysyy tilauksen loppuvaiheessa alennuskoodia: helmi. Mukavia ja trendikkäitä arkielämän tuotteita. www.kididea.fi

Myllymuksut -20 % Allergiatunnus-tuotteista
20 % alennus Allergiatunnus-tuotteista. Etu koskee Muksut- kangasvaippoja, Maijat-liivinsuojia sekä kuukautissiteitä. Jäsennumeron ilmoittamalla saat ohjeet tilauksen tekoon verkkokaupassamme www.myllymuksut.com. Tehtaanmyymälässä jäsenkortilla saat lisäksi koko valikoimastastamme -20 %. Pyydä tilausohjeet info@myllymuksut.com tai p. 045 6711003.

Tohvelisankari.fi, - 20% kaikista tuotteista
Lasten sisätossut ja kerhoreput verkkokaupasta. Saat alennuksen syöttämällä koodin 700420 ostoskorin kuponkikoodikenttään. www.tohvelisankari.fi

Matkailu, majoitus, kylpylät

Flamingo Spa -10 %
Sisäänpääsystä -10%. Etu koskee vain jäseniä ja sen saa kassalla jäsenkorttia näyttämällä.

Haikon kartano, luksusta jäsenetuhintaan
Etu nro1: Kylpyläpäivä, sis. 1 x huippukylmähoito -110 astetta, HyvänOlon altaiden ja saunojen sekä Fitness Studion ja kuntoilutilojen vapaa käyttö, bistolounas Kylpylässä. 50 e/hlö ma-la (sis.alv, norm. 70 e/hlö).

Etu nro 2: Majoituspaketti, sis. 1 yön majoitus Kylpylähotellin 2 hengen standard-huoneessa, 1 x huippukylmähoito -110 astetta, HyvänOlon altaiden ja saunojen sekä Fitness Studion ja kuntoilutilojen vapaa käyttö, buffetaamiainen Kartanossa. Hinta 83 e/hlö/2hh (sis.alv, norm. 132 e/hlö). 1 hengen huoneen lisämaksu +40 e/yö. Hinnat eivät ole voimassa juhlapyhinä ja huippukylmässä käynti on mahdollista ma – la (ei su).

Lisäetu: Jos jäsen haluaa käydä huippukylmähoidossa toisenkin kerran Kylpyläpäivän tai majoituspaketin aikana, toinen käyntikerta ns. yleisillä ajoilla 23 e/hlö (norm. 33 e). Varaukset p. (019) 576 01, sposti:myynti@haikko.fi. Jäsenedut voimassa v. 2014. Mainitse varausta tehdessäsi etukoodi 'Allergia- ja Astmaliitto' ja näytä jäsenkortti Haikkoon saapuessasi. www.haikko.fi.

Imatran kylpylässä, jäsenetu jopa -30 %
Jäsenetu vähintään kahden vuorokauden mittaisista varauksista, kun varaus on tehdään viim. 7 vrk ennen saapumista. Etu annetaan kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista. Varausta tehdessäsi mainitse Allergia- ja Astmaliitto sekä jäsenkorttisi numero. Kylpylään saapuessasi esitä jäsenkortti. Jäsenetu ei ole voimassa vkot 52, 1-2 ja viikot 8-10.

Su-to: normaalihintaiset hotellihuoneet -30 %, pakettihintaiset loma-asunnot -30 %, normaalihintaiset keilavuorot, 1 h/vrk, -50 % ja normaalihintaiset puolihoito- tai täyshoitoateriat, -30 %. Pe-la: normaalihintaiset hotellihuoneet, pakettihintaiset loma-asunnot ja normaalihintaiset puolihoito- tai täyshoitoateriat -15 %. P. 020 7100 502, www.imatrankylpyla.fi

Juolukka lomamajoitus Iso-Syötteellä

Hirsiparitalomajoituksesta Iso-Syötteellä -25 % ajalla 1.5.-31.12. Ei juhannuksena, pääsiäisenä, jouluna eikä uutena vuotena. Sijainti 300 metrin päässä eturinteistä. Huoneistoissa kolme makuuhuonetta, parvi, takkatupa, keittiö, kaksi wc:tä, pesuhuone ja sauna. Huoneistot on suunniteltu allergiaystävällisiksi. www.juolukka.fi tai gsm 0400 682 211.

Kylpylä Kivitippu, Lappajärvi, jäsenedut majoituksesta
Alennus 10 % normaalihintaisista lomapaketeista ja majoituksesta tai jäsenetukomeetta 2 vrk, 99 e/hlö/2 hh (majoitus, 2xaamiainen, kylpylän ja kuntosalin käyttö, sisäänpääsy ravintolatansseihin) tai perheille (1-2 aikuista, 1-2 lasta) Superior-huone päärakennuksen perhehuoneen hinnalla 130 e/vrk (norm. 159 e). Edut eivät koske Chalets-huoneistoja, vain yksi etu/varaus. Voimassa 30.12.2014 saakka, ei jouluna. Mainitse jäsenyydestä varausta tehdessäsi ja näytä jäsenkortti hotellivastaanotossa. p. 06 561 5566, www.kivitippu.fi.

Lappeenrannan kylpylä, jäsenkortilla majoituksesta ja hoidoista -10%
Kylpylä sijaitsee Lappeenrannan keskustassa Saimaan rannalla. Runsas valikoima lomavaihtoehtoja kaikille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta ympäristöstä sekä kylpylähoidoista. Perinteisiä terveysvaikutteisia kylpylähoitoja ja moderneja hemmotteluhoitoja. Esim. 5 vrk loma sis. päivittäisen suolahuonehoidon, alk. 425 e / hlö. Lisätiedot: www.kylpyla.info. Jäsenkortilla alennus majoituksesta ja hoidoista -10 %, ei koske aterioita.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo
Saimaan matkailualueella Luumäellä sijaitseva matkailutila tarjoaa maaseudun elämyksiä, majoitusta sekä herkullista kotiruokaa. Aamiaismajoitusta, viikkovuokrausta sekä puolihoito- ja täysihoitolomia.

Hoida kotieläimiä, ratsasta, ui, kalasta, liiku luonnossa tai rentoudu saunoen ja valmiin pöydän antimista nautiskellen. Jäsenetu: -10 % 3 vrk puolihoitolomasta, 135 e/hlö sis. majoitus 3 vrk, 3 x aamiainen, 3 x lounas tai päivällinen. Lapset 3-12-vuotiaat 67,50 e/hlö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. www.tuhannentarinantalo.com, p. 050 530 3471.

Punkaharju Kultaranta-lomakylä -20 %
Jäsenillemme etu -20 %. Loma-asunnot sijaitsevat 8 km Punkaharjun keskustasta, kaikista asunnoista on maisema järvelle. Edessä uimaranta, ja talvella luistelukenttä ja latukoneella tehdyt ladut. Loma-asunnoissa kaikki nykypäivän mukavuudet. Asunnoista kolme on kahdeksan hengen asuntoja ja kuusi kuuden hengen asuntoja, jokaisessa oma sauna sekä ulkohiiligrilli. Lähialue tarjoaa mm. golfia, oopperaa, ratsastusta ja Kylpyläkeskus Kruunupuisto on 10 km päässä. www.punkaharjunkultaranta.fi.

Salmun maatilamatkailu, -15 %
Lomaile maitotilalla Kalajoen Etelänkylällä. Asu mukavuuksin varustelluissa talviasuttavissa mökeissä tai yksiössä. Vuokrattavana kolme 5-6 hengen mökkiä ja 1-2 hengen yksiö.
Mökeillä grillikatokset ja keinut lapsille sekä varustuksena mm. tv, dvd, kahvinkeitin, jääkaappi pakastinlokerolla, wc, suihku, sauna. Jäsenkortilla majoituksesta kesäsesongin ulkopuolella -15 % myös joulu ja uusi vuosi (etu ei voimassa sesonkiajalla 18.6.-8.8.). P. 040 5446375, www.salmunmaatilamatkailu.com.

Viking Line
Viking Line antaa alennusta jäsenillemme. Tutustu etuhintoihin täällä: www.vikingline.fi/edut/allergia

Ylä-Tuuhosen maatilamajoitusta
Talonpoikaistila sijaitsee Ruoveden kunnan Tuuhoskylällä, Tarjanne-veden tuntumassa. Majoittumisvaihtoehtoina aitat sekä vierastalo Eetula. Majoituksen saat aamiaisella ja sopimuksesta illallisella. Ateriat valmistetaan paljolti tilan omista ja lähiseudun tuotteista, joista mahdollisimman moni on luomua. llmoita mahd. erityisruokavaliostasi etukäteen.

Tarjoushinta: majoitus 3 vrk / 184 e / 2hh vierastalo Eetulassa (norm.230 e). Sis. saunavuorot kaikkina päivinä. Etu ei voimassa juhlapyhinä. P. 050 553 4264, www.yla-tuuhonen.fi

Sisäilma, siivous, patjat, vuodevaatteet

Allergia-apu Oy -10 %
Alennus 10 % kaikista normaalihintaisista tuotteista. Myös ilmanpuhdistimien vuokrausta jäsenhintaan. P. (09) 323 8962, www.allergia-apu.fi. Tuotteita myymälästä ja postimyyntinä.

Rainbow, -10 % puhdistusjärjestelmän hinnasta
Jäsenemme saavat Rainbow-puhdistusjärjestelmän ovh-hinnasta -10 %. Rainbow'lla mm. sisäilman puhdistus, imuritoiminnot, sängyn puhdistus. P. 050 566 3765, www.rainbowsystems.fi.

Robokeskus, -10 % Neato-robotti-imureiden hinnasta
Neato on tutkalla varustettu robotti-imuri, joka kerää lian, pölyn ja lemmikkien karvat pölysäiliöönsä, puhdistaa myös huoneiden nurkat huolellisesti. Neaton voi ajastaa hoitamaan siivousta tai laittaa robotin töihin nappia painamalla. www.robokeskus.fi. Tilaa puhelimitse tai sähköpostitse, jotta voit ilmoittaa samalla jäsennumerosi. P. 010 387 0080, myynti@robokeskus.fi. Jäsenhinta 449 e (norm. 499).

Suolahengityslaitteet, hyvinvointipalvelut

Polarhealth suolahengityslaitteista -15 %
Jäsenille -15 % suolahengityslaitteen hinnasta (laitteen hinta 395 e - 15 % + toimituskulut). P. 0500 210 638 tai tilaus info@polarhealth.fi, www.suolahengityslaite.fi. Ilmoita tilauksessa jäsennumerosi.

Suolaparantola -20 % suolahoidosta
Suolaparantolasta -20 % suolahoidoista. P. 040 843 1275, info@suolaparantola.fi. Tietoa suolahoidosta ja suolahoitolaitteista: www.suolaparantola.fi. Itämerenkatu 11-13 EF (EuromedFin Oy:n tiloissa), Helsinki.

Teamo Hyvinvointipalvelut, -10 % fysioterapia-, lymfaterapia- ja hierontapalveluista
Saat edun allergia- ja astmayhdistyksen jäsenkortilla, mainitse jäsenyydestäsi jo aikaa varatessasi. Ajanvaraukset p. 045 8511 414 tai sähköpostitse minna.pirinen@teamo.fi. www.teamo.fi. Teamo Hyvinvointipalvelut sijaitsee Helsingissä, Munkkiniemen puistotie 8.

Muut: herkut, lehdet

Dammenbergin suklaaherkuista -10 %
Tehtaanmyymälästä -10 % kaikista tuotteista tai ostoksista. Tuotteet ovat pähkinättömiä, kananmunattomia ja gluteenittomia. Myös sokerittomia tuotteita. Tummat suklaat ovat lisäksi laktoosittomia tai maidottomia. http://dammenberg.fi.

Otavamedia
Otavamedia tarjoaa jäsenille erikoisalennuksen 30 % lehtitilauksista. Tutustu laajaan lehtivalikoimaan ja jäsenetuumme: www.otavamedia.fi/web/kampanja/aal

Tiedustele eduista tarkemmin suoraan edun tarjoajalta. Keski-Uudenmaan Allergia- ja Astmayhdistys ei vastaa mahdollisesti virheellisistä tai muuttuneista jäsenetutiedoista.


PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN

Myyntituotteet jäsenille

04062011119.jpg

Yliherkkä t-paita, 12€, musta, koot S, M, L
NYT PAIDAT TARJOUKSESSA 10€ / KPL

image357.jpg

NHS

nenähuuhtelukannu 25€

nenäsuutinosat 5€/kpl

image356.png

NHS

Vesipiippu, 15€

Tiedustelut ja tilaukset: Satu Tammisto 044-210 0453 (pvm, ei tekstiviestejä) tai allergianeuvonta@keskiuudenmaanallergia.com